rughulp trainingsruimte behandelkamer

De praktijk

Missie en visie

Missie

Hoogwaardige zorg leveren aan actieve en gemotiveerde patiënten / sporters met als doel de hulpvraag van de patiënt / sporter te beantwoorden waarbij er sprake is van een samenwerking tussen de therapeut en patiënt.

Hoogwaardige zorg

Hoogwaardig staat voor hoge kwaliteit in alle facetten van ons dagelijks handelen binnen de praktijk. Dus op het gebied van behandeling, studie, hygiëne, administratie, patiëntenvoorlichting, uitstraling van de praktijk, enz. enz. leveren wij met ons team dagelijks de hoogste kwaliteit in de breedste zin van het woord.

Hulpvraag

U als patiënt staat centraal. De hulpvraag die u heeft (bv. het klachtenvrij lopen van een halve marathon, of pijnvrij uw werk uit kunnen voeren), staat centraal in de behandeling. Uw doel wordt ons doel!

Samenwerking

Tijdens de behandelingen is er sprake van een samenwerking tussen de therapeut en u als patiënt. Wij doen onze uiterste best om uw hulpvraag zo goed en snel mogelijk te beantwoorden. Wij activeren u om de regie in eigen hand te nemen en te houden. Dit kan zijn door bijvoorbeeld thuis oefeningen te doen die u van ons krijgt, of het aanpassen van uw werkhouding, of inzicht in uw klacht vergroten. Dit om de kans van slagen van de behandeling zo groot mogelijk te maken en uiteraard om recidief van uw klacht te voorkomen.

Visie

Actieve patiënten (als in actief in sport en bewegen én actief in klachtenvrij WILLEN worden) begeleiden in hun revalidatie. Dit gebeurt in ons team van 4 therapeuten die zijn opgeleid als allround fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, manueel therapeut en/of bewegingswetenschapper, ondersteund door ons secretariaat. Dit in samenwerking met andere disciplines zoals osteopaten, (sport)podotherapeuten en/of ziekenhuizen.