Missie en visie

Fysiotherapie Claessens | Van der Rijt is een fysiopraktijk in Veldhoven. Ons team van (top)sportfysiotherapeuten en manueel therapeuten zijn specialisten in het beoordelen en behandelen van jouw klachten.

Missie

Hoogwaardige zorg leveren aan actieve en gemotiveerde patiënten (sporters) met als doel de hulpvraag van de patiënt (sporter) te beantwoorden waarbij er sprake is van een samenwerking tussen de therapeut en patiënt.

Visie

Actieve patiënten (als in actief in sport en bewegen én actief in klachtenvrij willen worden) begeleiden in hun revalidatie. Dit gebeurt in ons team van 4 therapeuten die zijn opgeleid als allround fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, manueel therapeut en/of bewegingswetenschapper, ondersteund door ons secretariaat. 

Dit in samenwerking met andere disciplines zoals osteopaten, (sport)podotherapeuten en/of ziekenhuizen.

Definities

Hoogwaardige zorg

Hoogwaardig staat voor hoge kwaliteit in alle facetten van ons dagelijks handelen binnen de praktijk. Dus op het gebied van behandeling, studie, hygiëne, administratie, patiëntenvoorlichting, uitstraling van de praktijk enzovoort leveren wij met ons team dagelijks de hoogste kwaliteit in de breedste zin van het woord.

Hulpvraag

Jij als patiënt staat centraal. De hulpvraag die jij hebt (bijvoorbeeld het klachtenvrij lopen van een halve marathon, of pijnvrij jouw werk uit kunnen voeren), staat centraal in de behandeling. Jouw doel wordt ons doel!

Samenwerking

Tijdens de behandelingen is er sprake van een samenwerking tussen de therapeut en jij als patiënt. Wij doen onze uiterste best om jouw hulpvraag zo goed en snel mogelijk te beantwoorden. Wij activeren je om de regie in eigen hand te nemen en te houden. Dit kan zijn door bijvoorbeeld thuis oefeningen te doen die je van ons krijgt, of het aanpassen van jouw werkhouding, of inzicht in jouw klacht vergroten. Dit om de kans van slagen van de behandeling zo groot mogelijk te maken en uiteraard om recidief van jouw klacht te voorkomen.

Heeft u een afspraak?

Vul dan onderstaand screeningsformulier in zodat we jouw klachten nog beter kunnen verhelpen.

screeningsformulier

Nog geen afspraak

Plan dan nu gelijk je afspraak via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.

plan een afspraak